The Captured House

EXPOSITIE

Creëren tijdens de oorlog: 200 werken van 50 hedendaagse Oekraïense kunstenaars op de tentoonstelling “The Captured House” in Amsterdam

Kom en voel, zie en luister naar 50 verschillende verhalen over de oorlog, verteld door hedendaagse Oekraïense kunstenaars. De tentoonstelling ‘The Captured House’ omvat bewijzen en herinneringen, uitgedrukt in meer dan 200 foto’s, sculpturen, installaties, digitale en muzikale werken van kunstenaars, die zijn blijven wonen en werken in de regio’s waar de gevechten plaatsvonden of nog steeds plaatsvinden.

Wij nodigen u uit in ons gemeenschappelijk huis, waarvan de kamer door de vijand is veroverd, maar waarvan de bewoners blijven vechten voor de vrijheid van ons allen. We nodigen u uit voor de tentoonstelling ‘The Captured House’.

De tentoonstelling wordt gepromoot en georganiseerd door het cultureel management bureau van Kyiv PORT in samenwerking met DOOR Foundation in Door Open Space met de steun van het Ministerie van Buitenlandse Zaken van Oekraïne, het Ministerie van Cultuur en Informatiebeleid van Oekraïne en ziet de betrokkenheid van het Staatsagentschap van Oekraïne voor Kunst en Kunstonderwijs.

De curator: Kate Taylor

Opening: 6 juli, 2022, 19:00

Wanneer: 7-15 juli, 2022

Openingstijden
ma – za: 14:00 – 21:00
Zon: 12:00 – 18:00
Gratis toegang

Website

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.