Sterrenstof

Ben jij ook zo iemand die graag het “waarom” wil weten? Zo’n nachtelijke filosoof die zelf op onderzoek uit gaat en dan weleens verdwaalt, maar dat eigenlijk niet erg vindt? Iemand die weet de waarheid niet in pacht te hebben maar deze toch graag wil achterhalen? Stel je (te) veel vragen en ben je niet bang om je mening te laten horen?

Dan ben je vast ook zo iemand die af en toe lekker met zijn ogen dicht danst en tegelijkertijd graag zijn derde oog activeert. Iemand voor wie een festival een intiem samenzijn van gelijkgestemden is; een viering van de geneugten des levens met nieuwe en oude vrienden. Iemand die van party houdt, maar ook van diepgang.

Search (no) more: dit is jouw festival!

Sterrenstof combineert al het moois van beide werelden: je binnen- en je buitenkant. Een sterke inhoudelijke programmering tegenover een goed, intiem feest op het mooiste stadsstrand van Amsterdam. Voel je vrij om zo diep te gaan als je durft tijdens onze seminars, workshops en lezingen en dans tegelijkertijd alsof er niemand naar je kijkt. Ga los op een originele combinatie van livemuziek en DJs, luister naar boeiende inspirators en meng je in de discussie, relax met een massage, staar naar de zonsondergang en laat tot slot al dat stof neerdalen bij het kampvuur: op Sterrenstof festival kan het allemaal.

Let’s dance, let’s dive.
Let’s think, let’s thrive!

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.