Sinchi x Pllek | Small Island Big Song LIVE music premiere

Pllek presenteert op woensdag 11 juli een cinematisch concert, genaamd Small Island Big Song. Het is de eerste keer dat de film wordt vertoond i.c.m. vier live muzikanten en twee dansers uit Madagascar, Taiwan, Solomon Islands en Easter Island, ondersteund door projecties. Een visuele ervaring waarin inheemse culturen uit Aziƫ en eilanden in de Pacifische Oceaan met elkaar worden verbonden door beeld en geluid.

Online ticket: 12,50
Deur verkoop: 15,00 (mits beschikbaar)

Programma
20.00 – 21.00 Musicians solo shows
21.00 – 22.15 Main Show
22.15 – 22.30 Q&A
22:30 – 23:30 DJ set by Tim Cole

Over Small Island Big Song
Small Island Big Song verenigt inheemse artiesten van eilanden in Aziƫ, de Pacific en Indische Oceaan middels muziek, verhalen en gemeenschappelijk erfgoed. Het resultaat van 3 jaar rondreizen in dit gebied is een 90 minuten durend cinematisch concert met beeld- en geluidsmateriaal uit 16 verschillende landen, met behulp van 100 verschillende inheemse muzikanten en artiesten, opgenomen in de lokale natuur, samengevat in 18 collaboratieve liederen. Vier artiesten en twee dansers zullen tevens live optreden.

Het project dat begon als droom
Het project is resultaat van een droom die 3 jaar geleden ontstond, met het doel de huidige klimaat- en milieuproblematiek te adresseren en de inheemse bevolking, die zich dagelijks inzet om onze bossen en natuur te behouden, te ondersteunen. Het resultaat is een authentiek, organisch en sterk kunstwerk waarin inheemsen met een 5.000 jaar oude gemeenschappelijke culturele achtergrond opnieuw met elkaar worden verbonden.

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.