PUK* – SOLOTENTOONSTELLING FLORIS SCHÖNFELD

Begin december opent op initiatief van Het Vijfde Seizoen de tentoonstelling PUK* van Floris Schönfeld. PUK* is een gelaagd meerjaren onderzoeksproject over Artificial Intelligence en neurodiversiteit.

PUK* stelt de vraag hoe wij nadenken over Artificial Intelligence en of er binnen de ontwikkeling van AI ruimte is voor andere intelligenties, afwijkend gedrag en neurodiversiteit. In 2019 werkte Schönfeld ruim drie maanden in de residency Het Vijfde Seizoen waar hij samen met een patiëntengroep in Den Dolder werkte aan een vervolgstap in dit meerjarenproject. De kunstenaar creëert tijdens de interactieve tentoonstelling een open-ended ervaring voor het publiek.

In verband met de Covid-19 maatregelen wordt er gezorgd voor een veilige omgeving. Beautiful Distress House is ruim, maar er is een limiet aan de mensen die tegelijkertijd kunnen komen. Je kunt je plek binnenkort reserveren door een ticket aan te schaffen. De link hiervoor is spoedig via de website van Beautiful Distress beschikbaar.

Praktische informatie

Openingstijden:

Extended Opening: vrijdag 11 december t/m zondag 13 december van 12:00 tot 18:00

12 december – 24 januari

Woensdag – zondag: 12:00 – 18:00 uur

Toegang/tickets:

Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Het Vijfde Seizoen

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.