Proeverij nieuwe menukaart

✴ PROEF DE LENTE – PROEVERIJ NIEUWE MENUKAART ✴*

Na een voortreffelijke editie van de winterproeverij bij Restaurant-Café de IJ-kantine, konden we natuurlijk niet achterblijven met een lente-editie.

Ook deze keer heeft de chef weer met alle zorg een proeverij samengesteld deze keer met smaken van de lente. Denk aan voorjaarsgroenten,verse kruiden en heerlijke specerijen. De proeverij zal plaatsvinden op ons gezellige entresol. Hier geniet u van de gerechten die onze chef te bieden heeft. In combinatie met het prachtige uitzicht over het IJ, zal deze avond u het ultieme voorproefje geven van het voorjaar.

Begint het vrolijke en vrije gevoel van de lente al bij u te komen?

We zorgen uiteraard voor een heerlijk diner, waarbij beleving centraal staat. De tafels staan gezellig gedekt voor u klaar en de chef zal deze avond vertellen over zijn inspiratie voor de gerechten en de manier van bereiding. Feedback tijdens/achteraf, wordt zeer gewaardeerd, want ook in de toekomst willen wij u een ultieme ervaring verzorgen.

Reserveren kan middels ons reserveringssysteem op de website. Geef in de notitie aan dat u voor de proeverij komt. Betaling kan op de avond zelf.

ALLES OP EEN RIJ VOOR DE PROEVERIJ:
Wat: proeverij van de nieuwe menukaart voor het winterseizoen
Wanneer: 17 april 2018
Hoe laat: 18.30 uur inloop, start diner 19.00 uur
Kosten: €20,- p.p. (excl. drankjes)
Reserveren: https://www.ijkantine.nl/reserveren

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.