“PREPSHOP/WEBSHOP”

PROGRAMMA VAN NIEUW DAKOTA

In Silicon Valley is het geen sciencefiction meer: ​​het einde van de wereld zoals we die kennen. Vaak lijkt het een kwestie van simpelweg ontkennen of vechten om het tij te keren.

Arthur Stokvis en Wouter Klein Velderman onderzoeken een derde optie in hun strijd met de aarde: een bittere misschien, maar wel een die nieuwe inzichten en mogelijkheden kan brengen: Het omslagpunt ligt achter ons. Het einde van de wereld zoals we die kennen zal onherroepelijk komen. Er is geen weg terug. Nodig je vrienden uit, start de Sat-Nav, laten we gaan voor de rit! Tegen een achtergrond van fluorescerende rook laten we oplossingen zien voor mogelijke scenario’s. Alles doet denken aan een wereld die we kennen, maar niets is wat het lijkt.

Tijdens de tentoonstelling is er een programma met trainingen, lezingen en rampenoefeningen door kunstenaars. Zo presenteert Lotje van Lieshout met haar Science Fiction Cooking Project recepten voor na de Apocalyps, en deelt Bonno van Doorn technieken om te overleven in het wild.

Entree is gratis, donaties aan de deur worden gewaardeerd.

Nieuw Dakota is geopend van donderdag t/m zondag, van 11:00 tot 18:00.

MEER INFO

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.