Plus | Amsterdam Fringe Festival

Juicy en Sascha spelen tijdens Amsterdam Fringe Festival bij Pllek een dialoog/conversatie/onderhoud/voorbeeld. Twee wezens in een ruimte voeren een gesprek/onderzoeken de grenzen van woorden. Een poging tot betekenen/verbinden.

‘Mijn kamer zit in mij. Jij zit in mijn kamer.
Ik zit in jouw wang. Dus jij zit in mij in jou.
Is dat het dan, wat je bedoelt?’

+ is een zoektocht naar samenhang, is het risico van jezelf delen met elkaar, is één + twee is +

Speeldata
Maandag 10 september: 18:30 – 19:30
Dinsdag 11 september: 18:30 – 19:30
Zaterdag 15 sept: 18:30 – 19:30
Zondag 16 sept: 20:00 – 21:00

ONLINE TICKETS: 10 euro

– – –
Pas afgestudeerde theatermakers Juicy Dune IJsselmuiden en Sascha Bornkamp schreven met + een verhaal dat zich afspeelt ín de taal. De taal als wereld, de taal als lichaam, als wens, als trefpunt. Vanuit een fascinatie voor het onbenoembare schreven ze een tekst óver woorden. Over het web van regels, punten, vragen, stegen, sluiproutes, kelders, spiegels en schaduwen waarmee je jezelf verstaanbaar maakt. Valt aan die chaos te ontsnappen? Wat gebeurt er als je de grenzen van betekenis terug opengooit? Vindt er een ontmoeting plaats? Kom ik jou ergens tegen?

Juicy en Sascha leerden elkaar tijdens hun studies kennen aan het Conservatorium van Antwerpen. Ze werkten voor het eerst samen in het interdisciplinair theaterproject De Collectie speelt De Connectie, dat in 2017 in De Nwe Tijd en Campo speelde. Tijdens dit project vonden ze elkaar in hun fascinatie voor het onbenoembare.

meer informatie

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.