PLLEK LIVE STAGE | Guiss Guiss Bou Bess

PLLEK LIVE STAGE presents: A Night of Discovery

Line up

Guiss Guiss Bou Bess (Electro Sabar)
DJ Prace (Dubnova)

ONLINE TICKET: €10,00
STUDENT & CJP: €5,00
DEURPRIJS: €12,50 (mits beschikbaar)

– – –

/// GUISS GUISS BOU BESS (LIVE) ///
Guiss Guiss Bou Bess is de versmelting van twee kunstenaars en hun artistieke werelden. Mara Seck (Senegal) & Ste?phane Costantini (Frankrijk) slaan bruggen tussen elektronische muziek en Afrikaanse muziek – en dan met name de genres Sabar (Senegalese traditionele percussie) en Mbalax (populaire stroming in Senegal). Met deze muzikale crossover streven zij ernaar de ritmes, de cultuur en de identiteit van Senegal te exporteren en deze toegankelijk te maken voor iedereen. Zij noemen hun muziek Electro Sabar.

/// PRACE (DJ) ///
Prace combineert het beste van verschillende muziekculturen om de schoonheid van de wereld samen te brengen in een eigen gecreëerde stijl die hij Dubnova noemt. Latijnse ritmes met een dub-stijl baseline en elektronische sounds gecombineerd met organische elementen.

– – –

Pllek Live Stage is het concept van pllek voor avontuurlijke muziekliefhebbers met twee opvallende live acts en een DJ-set. Eigenwijze artiesten die een brug slaan tussen niet-westerse genres en (live) elektronica. Een exotische, onverwachte avond met live muziek op de dansvloer. Pllek Live Stage is een nacht van ontdekking.

Kom borrelen, geniet van talent uit binnen- en buitenland en laat je verrassen! Honger? Eet vooraf een hapje mee in ons restaurant. Gasten die bij ons gedineerd hebben, krijgen 50% korting op de deurprijs – mits er tickets a/d deur beschikbaar zijn. (Reserveren kan online via www.pllek.nl)

meer informatie

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.