PLLEK LIVE STAGE | 47SOUL

Pllek Live Stage presents:

47SOUL 
(Electro Arabic Dabke)
PRACE X SATTAR AL SAADI (Live Electronic Arabic)
YALLAH YALLAH (Groovy Arab Beats)

Deuren open: 20:00
Aanvang show: 21:00

Online ticket: €7,50
Deurprijs: €10,00
Student & CJP: €5,00

– – –

Pllek Live Stage is het concept van Pllek voor avontuurlijke muziekliefhebbers met twee opvallende live acts en een DJ-set. Eigenwijze artiesten die een brug slaan tussen niet-westerse genres en (live) elektronica. Een exotische, onverwachte avond met live muziek op de dansvloer. Pllek Live Stage is een nacht van ontdekking.

Kom borrelen met je vrienden, geniet van gevestigde namen en opkomend talent uit binnen- en buitenland, sta open en laat je verrassen! Honger? Eet vooraf een hapje mee in ons restaurant. Gasten die bij ons gedineerd hebben krijgen 50% korting op de deurprijs. (Reserveren kan online via www.pllek.nl)

Line up

/// 47SOUL (LIVE) ///
47SOUL is een Electro Arabic Dabke (Shamstep) band, gevormd in Amman Jordan in 2013. In de Arabische wereld en Europa schoten fans als wortels uit de grond toen hun Electric Arabic Dabke de underground scene op z’n grondvesten deed schudden. 47SOUL brengt Palestijnse rap en blaast analoge synthesizers en hypnotische gitaarakkoorden genadeloos door de zaal en elk feestje eindigt dan ook in meedogenloze danssessies, zowel in het publiek als op het podium.
/// PRACE X SATTAR (LIVE) ///
Een experimentele elektronisch Arabische live set

/// TOMMI (YALLAH! YALLAH!) (DJ) ///
Tommi draait alle uithoeken van de Arabische wereld bij elkaar. Met zijn Yallah! Yallah! concept speelt hij door heel het land en verder. Tijdens deze editie komt hij Prace zijn residence overnemen.

meer informatie

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.