Pllek Liggend Concert | Matteo Myderwyk

Zondag 26 januari speelt de jonge Amsterdamse pianist Matteo Myderwyk nummers van zijn nieuwe EP: Parabel. Een voorproefje van zijn nieuwe album welke begin mei 2020 uitkomt. Het album bevat zowel piano als elektronische nummers. Tijdens dit concert speelt Matteo een combi tussen elektronisch en analoog.

Datum: Zondag 26 januari 2020
Deuren open: 20.00 | Concert: 20.30

Early bird: 12,- UITVERKOCHT
Regulier: 16,- UITVERKOCHT
(Deurverkoop alleen mits er kaarten beschikbaar zijn)

MATTEO MYDERWYK
Matteo Myderwyk brengt pianostukken met de lengte, melodie en harmonie uit de popmuziek, het improvisatorische uit de jazz, het repetitieve van de dance met de techniek van een klassiek geschoolde pianist. In 2017 debuteerde hij op 26-jarige leeftijd met het album To Move via Excelsior Recordings. Matteo studeerde af aan het conservatorium en speelde o.a. jazz in bands, kerkorgel in verschillende kerken, een concert in de binnentuin van De School en solo op het festival Into The Great Wide Open. In maart 2019 gaf Matteo een liggend concert bij Pllek, de voorstelling was binnen enkele weken uitverkocht en een groot succes.

PLLEK LIGGEND CONCERT
Tijdens een liggend concert worden je gedachtes geprikkeld terwijl je op een zachte ondergrond ligt en je focust op geluid. Een avond om te onthaasten en je over te geven aan de ultieme ontspanning: weggekropen onder een deken, omgeven door kaarsjes

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.