Oud & Nieuw

Diner shifts: 18:00 | 18:45 | 19:30
Feesttijd: 22:00 – 03:00*
Prijs diner: €49,50 incl. feest (reserveren verplicht**)
Prijs feest: €10 a/d deur (geen online verkoop)
Check het Facebook Event voor updates

* Let op: De deuren zijn tussen 23:45 – 00:15 gesloten, kom dus ruim op tijd of pas na twaalven om teleurstelling te voorkomen. 

** Er kan tot max. 12 personen gereserveerd worden

Diner, feest, vuurwerk en spectaculair uitzicht bij Pllek. Zij zorgen voor feestelijkheden om 2019 kleurrijk, euforisch en vol verrassingen in te luiden. Geen moeilijk en ingewikkeld gedoe, maar lekker dineren en daarna dansen. Gewoon Pllek zoals Pllek is. Het restaurant en de zaal worden beide ingezet voor het feest met live muziek en DJ’s, er is dus genoeg ruimte voor jou en je vrienden. Ook als ze pas later aanhaken. Pllek zet de drank koud.

Driegangen diner

Reserveren voor het diner is verplicht, dit kan gewoon via de website. Wij werken deze avond met drie shifts: 18:00 | 18:45 | 19:30. LET OP: kom op tijd voor jouw shift, want daarna is de tafel weer gereserveerd en vanaf 22:00 gaan alle tafels weg voor het feest. Na jouw shift kun je een drankje doen a/d bar of op de banken tot het feest begint. We serveren een driegangen diner met vis of vega. A la Carte dineren is niet mogelijk deze avond.

Feest

Geen zin om uitgebreid te eten? Dan kom je toch lekker drinken & dansen na het diner? Vanaf 22.00 ben je welkom voor het feest. Er zijn geen online kaarten, je betaalt gewoon 10 piek a/d deur. Wij schuiven na het diner alle tafels & stoelen a/d kant om te dansen tot 03.00 in zowel het restaurant als de zaal, ruimte genoeg dus. (De deuren zijn tussen 23:45 – 00:15 gesloten, kom dus ruim op tijd of pas na twaalven om teleurstelling te voorkomen)

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.