O S C A R | Arno Schuitemaker

KUNST PROGRAMMERING DOOR PROJECT SPACE ON THE INSIDE

On The Inside kondigt met trots O S C A R van Arno Schuitemaker aan. O S C A R is zowel een performance als een kunstinstallatie waarin drie dansersbewegingen samensmelten en een directe relatie met het publiek tot stand brengen. Samen gebruiken ze de ruimte, een spiegelende vloer en talloze schaduwen om een transparante, liminale wereld te creëren. In dit intieme en persoonlijke werk geeft Arno Schuitemaker een uniek perspectief op het idee van een portret, waarbij hij erkent wat ons van elkaar onderscheidt en de manieren waarop we met elkaar verbonden zijn.

Gedurfd, teder en voortstuwend, O S C A R verenigt belichaamde reizen van vrijheid en empowerment. Deze voorstelling emuleert het lichaam als uitgangspunt. Binnen haar bewegingstaal en ritme wordt steevast de grens opgezocht tussen ‘poëtische’ dans en ‘aardse’ wetenschap.

Het resultaat is een krachtig samenspel van licht, geluid en danslichamen. O S C A R is op 11 en 12 november te zien van 20:30 tot 21:40. Meer info en tickets vind je via de knop hieronder.

On The Inside - O S C A R

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.