[ON HOLD] Tales of Light & Matter by Tiago Sá da Costa | EXPOSITIE

Tales of Light & Matter presenteert een verhaal door middel van een reeks kunstinstallaties, die het midden houden tussen kunst en design; een verhaal waarin materiaal, vorm en licht op elkaar inwerken.

De materialen worden verkend met uniek vakmanschap en vindingrijkheid. Er ontvouwen zich sculpturale objecten die licht manipuleren terwijl het reflecteert en breekt op de oppervlakken – een dialoog tussen sensatie, het etherische, controle en balans. Geïnspireerd door de natuur en geometrie, die ruimte, tijd en materie met elkaar verbindt.

In Tales of Light & Matter zien de bezoekers speelse contrasten tussen warm en koud, zacht en hard, licht en schaduw. Het project nodigt het publiek uit om op reis te gaan, weg van het huidige sociale isolement en de huidige koude en sombere tijden, om ondergedompeld te worden in een sfeer van warmte en verwondering.

Deze tentoonstelling is momenteel on hold. Aangezien de lengte en details van de corona maatregelen de komende tijd nog onduidelijk zijn, kunnen we de precieze data van deze tentoonstelling pas vermelden wanneer het zeker is dat de musea weer opengaan.

WEBSITE TIAGO SÁ DA COSTA

WEBSITE FUSE

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.