Nieuw Dakota By Night

Onder het motto TAKE PART CELEBRATE ART / Nieuw Dakota By Night, start Nieuw Dakota een reeks avondprogramma’s met muziek, optredens, performances, eten en kunst, op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Voor de samenstelling van de avond werkt Nieuw Dakota samen met Oh Hey!

Tijdens Art Weekend op 23 november geven we alvast een voorproefje met een speciale campagne editie van Nieuw Dakota by Night. Overdag de tentoonstelling ALIEN REALISM van Rijksacademie alumni Marc Oosting, in de avond Nieuw Dakota By Night. Met muziek en optredens van Spill Gold, Splitter Splatter, DJ Chajes en Baba Sacha achter de Baba bar. Mis het niet!

Donatie 5 euro, gaat rechtstreeks naar de artiesten

Nieuw Dakota en Oh Hey! presenteren met trots /
Proudly present:
ALIEN REALISM door Marc Oosting


ALIEN REALISM Beat it 2018
Alien Realism is een installatie van Marc Oosting opgebouwd uit sculpturen, schilderijen en veel neon. Voor Alien Realism heeft Marc Oosting een Koreaans kunstenaar gevraagd zijn marker schetsen te reproduceren in olieverf. Vragen met betrekking tot culturele productie, authenticiteit en anderszijn liggen aan de basis van Alien Realism.

Spill gold

Electro, pshychedelische popband Spill Gold spoort je aan om jezelf te verliezen in dromen, om het beste van jezelf tot uiting te laten komen, zonder grenzen.
Het in Amsterdam gevestigde duo creëert levendige verhalen met spookachtige, doordringende nummers. Momenteel zijn zij bezig met het schrijven van hun debuut album rondom het thema van trance-achtige staat.

 

Splitter Splatter is een experimentele fantasie pop-art act geïnspireerd door de flow van de natuur, rituele zang en unconventionele technieken binnen de kunst van de popsong. Ze nemen je mee in op een magische reis door geluid.
DJ set with CHAJES
Job Chajes / Amsterdam Klezmer Band

Baba Sacha behind the Baba bar

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.