Waar ben je naar op zoek?

dat wordt weer lachen

NDSM Vrijhaven 2020

Vier Koningsdag op de NDSM-werf!

Tijdens NDSM Vrijhaven is er volop oranjegekte en ouderwets Koningsdagvermaak, voor zowel jong als oud. Iedereen op de werf is erbij betrokken om een leuke activiteit, fijn feest of allerlei soorten vermaak te organiseren. Er is voor ieder wat wils op het gebied van lekker eten, drinken, muziek, feest en eigenzinnig entertainment. En dit jaar vieren we onze 10e verjaardag, dus #datwordtweerlachen!

Kijk je ogen uit en laat je verrassen, want in iedere hoek van de NDSM-werf valt er iets te beleven! Van house bij THESE GUYS tot aan Amsterdams grootste kindervrijmarkt van de IJ-Hallen.

Deelnemen?

Heb je een te gek idee, unieke hobby of droomoptreden en wil je onderdeel uitmaken van NDSM Vrijhaven? Stuur een mail met jouw kunst, act of idee naar idee@ndsmvrijhaven.nl

Kindervrijmarkt

Boek nu je kraam voor de Kindervrijmarkt op www.ijhallen.nl
Een kraam kost €9,00

Programma

NDSM Vrijhaven biedt een gratis toegankelijk koningsdagprogramma voor jong en oud, voor iedereen in Amsterdam (Noord).Hier alvast een overzicht van een aantal deelnemers en locaties. Het volledige programma en alle deelnemers vind je hier.

meer informatie & het complete programma

Voor bewoners

NDSM Vrijhaven is voor iedereen gratis toegankelijk. De opbouw van dit evenement vindt plaats van donderdag 23 april en vrijdag 24 april en de afbouw duurt t/m dinsdag 28 april.
Parkeermogelijkheden zijn beperkt, vanuit de GVB worden extra ponten ingezet, welke vertrekken vanuit de huidige pontaanlanding.
Op deze gezellige Koningsdag hopen wij natuurlijk dat u geen hinder ondervindt van ons evenement. Mocht u toch overlast ervaren of klachten hebben, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met Stichting NDSM-werf: (020) 49 310 70

De buurtbewoners van Amsterdam-Noord en omgeving NDSM-werf krijgen een huis-aan-huis brief met informatie.

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.