NDSM Treehouse presents: In the Process of Making

KUNSTPROGRAMMERING DOOR NDSM TREEHOUSE

Tijdens deze 4 weken durende groepstentoonstelling waarin het creatieve proces centraal staat, wordt het Treehouse NDSM Paviljoen een speeltuin en een ruimte voor reflectie voor zowel deelnemende kunstenaars als publiek. De bezoekers zullen deelnemen aan de ontwikkeling van de uitgelichte kunstwerken, die zich daarom zullen blijven ontvouwen en plaats zullen maken voor nieuwe stukken.
De tentoonstelling ‘In the Process of Making’ wil zowel het publiek als de kunstenaars meenemen op een reis van experiment en collectief engagement. Duikend in onderwerpen als migratie, maatschappelijke verwachtingen en relaties tussen lichaam en territorium, wordt iedereen deelnemer of coproducent en krijgt hij de kans om betrokken te zijn bij het maken van de kunstwerken.
Voor deze show organiseren alle deelnemende kunstenaars een workshop in relatie tot hun tentoongesteld stuk of hun praktijk.

DEELNEMENDE ARTIESTEN

Pedro Gil Farias, Rucha Kulkarni, Rika Maja Duevel, Lina Bravo Mora, Rose Wildsmith, Kelly Mullins, Neyde Lantyer en Gokay Atabek.

*Poster Illustratie door Treehouse NDSM’s artist-in-residence Rachelle Meyer van haar project FACES ON THE FERRY.

PRACTISCHE INFROMATIE

Opening event: 16 maart, 18:00 aanvang. De tentoonstelling is daarna gratig te bezoeken. Treehouse organiseert ook diverse workshops in het kader van deze tentoonstelling, voor meer info klik op de knop hieronder.

TREEHOUSE NDSM

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.