NDSM Playbook buurtbewonerssessie #2

Als geen ander weten jullie dat de NDSM-werf volop in ontwikkeling is. Het oostelijk deel van de werf zal de komende jaren, in opdracht van de gemeente, een stuk groener worden. Het doel is om de werf aangenamer te maken voor buurtbewoners en het terrein beter bestendig te maken tegen regenval en hittestress. Dit betekent dat de NDSM de komende drie jaar een proeftuin wordt voor verschillende mooie, tijdelijke en vooral ook groene projecten.Daarom willen wij de handen ineenslaanmet werfgebruikers, creatieve ondernemers en natuurlijk buurtbewoners (met jullie dus!) om de komende 3 jaar op de NDSM-werf een aantal experimentele, groene projecten te realiseren.

Om meer inzicht te krijgen in waar jullie als bewoners en omwonenden van dit unieke gebied behoefte aan hebben als het gaat om vergroening, cultuur, sport en publieke functies, nodigen we jullie van harte uit om mee te denken.Wat doen jullie het liefste op de werf, of wat zou je er graag zien / doen wat er nu nog niet is?

Daarover gaan we graag met jullie in gesprek op 19 oktober 19.30 uur – 21.00 uur, onlinevia Zoom. Aangezien dit een mooi moment is om gezamenlijk vooruit te kijken en met nieuwe energie de mogelijkheden van de werf verder uit te denken, organiseren we het gesprek digitaal, zodat zoveelmogelijk deelnemers op een veilige manier aan kunnen sluiten.

NDSM PLAYBOOK

We hebben de afgelopen maanden gewerkt aan een ‘Playbook’; een document waarin we innovatieve en leuke ideeën en concepten voor groene projecten op de werf hebben gebundeld, waarmee we snel kunnen inspelen op kansen die zich voordoen. De komende tijd gaan we kijken welke projecten hiervan we op de korte termijn op de werf kunnen ontwikkelen. Hierbij mag jullie input niet ontbreken, daarom hopen we veel van jullie te zien en spreken op de 19e.

ONLINE BUURTBIJEENKOMST NDSM PLAYBOOK

  • Wanneer: maandag 19 oktober
  • Locatie: digitaal via Zoom. Na aanmelding ontvang je de link voor de online sessie
  • Tijd: 19.30 tot 21.00 uur

Bij deze digitale sessie is plek voor 36 deelnemers. Mochten ermeer aanmeldingen zijn dan kijken we of we een extra sessie kunnen organiseren op een later tijdstip. Meld jevóór 15 oktober hier aan en dan zien we elkaar online op 19 oktober.

Ja, ik meld me aan!

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.