NDSM OPEN

Op zaterdag 28 september gaat de gehele NDSM-werf oost OPEN, zodat iedereen de NDSM-werf kan zien als gastvrije en inspirerende vrijplaats, zoals wij NDSM’ers het kennen.

Deze manifestatie is geen traditionele open atelierroute, want daarvoor is de NDSM-werf te groot, te divers én te eigen. Maak tijdens NDSM OPEN kennis met de enorme verscheidenheid aan initiatieven, kunstenaars en makers en de vele kunstdisciplines, ambachten en creatieve ondernemingen op de voormalige scheepswerf. NDSM OPEN toont de potentie van kunst op deze plek en spant zich in om dit dynamische gebied als vrijplaats voor de stad te behouden.

NDSM OPEN is een gratis evenement, toegankelijk voor iedereen en leuk voor elke leeftijd. Niet alleen worden de atelierdeuren geopend, maar er is ook plek voor live performances, tijdelijke kunstwerken, diverse (straat)theatervoorstellingen, Outdoor Cinema, een Night Market, vertier als Circus Kristal en NDSM Kinderatelier voor de kleintjes, street art- en tekenworkshops, muziek en nog veel meer!

meer informatie over het programma

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.