NDSM Light | De Vrijmibo Tour

EVENEMENTENPROGRAMMA VAN STICHTING NDSM-WERF

Met de donkere wintermaanden op komst presenteert Stichting NDSM-werf deze november drie tijdelijke lichtkunstwerken op het terrein tijdens de tentoonstelling NDSM Light. Kunstenaars belit sağ, Cosimo Scotucci en Romain Tardy belichten met hun lichtwerken letterlijk en figuurlijk on(der)belichte zaken en hebben speciale werken voor NDSM ontwikkeld.

Op vrijdag 25 november organiseren we een speciale, gratis toegankelijke Vrijmibo Tour voor geïnteresseerden, buurtbewoners, mensen die op NDSM werken en werf-vrienden. Een kans om, onder het genot van een drankje, samen langs de lichtwerken te wandelen en meer te horen over de inspiratiebronnen en achtergrond van de werken.

Wat kun je verwachten?
Studio Nepco, een internationaal opererend Amsterdams performance collectief gespecialiseerd in fantastische kostuums, neemt je aan de hand mee langs de lichtwerken. Kunstenaar Cosimo Scotucci (van het project STARS), Kübra Terzi (betrokken bij het project An-sisters [NDSM]) en curator Petra Heck zijn aanwezig om je te vertellen over de inspiratie achter de projecten en vragen te beantwoorden. Zien we je (met je vrienden, familie en/of collega’s) op 25 november? We starten om 17:30 op het Smederijplein (naast de pontaanlanding).

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.