NDSM Kinderwerf

Nu de zomervakantie voor de deur staat en we eindelijk weer wat leuks mogen doen met elkaar, hebben wij samen met onze naaste buren en de crew van Hemeltjelief! – Hemeltjelater! een bijzonder kleurrijk en creatief programma in elkaar gedraaid: NDSM Kinderwerf.

Iedere woensdagmiddag van 13.00 tot 18.00 uur is het terrein rondom Noorderlicht ingericht in kleine area’s waar je naar hartelust kunt knippen, plakken, timmeren, broodbakken, circus oefenen en voorstellingen kunt bekijken.

De activiteiten zijn met name geschikt voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar, maar we laten het aan de ouders over of een jaartje meer of minder ook verantwoord is. Je kunt ter plekke je kind begeleiden, maar ook op “veilige afstand” meegenieten bij ons op het terras.

Het programma bestaat iedere week uit een aantal vaste onderdelen waaronder goochelen, bellenblaas, schminken en circusmarkt met Circus Kristal, creatieve workshops o.l.v. NDSM kinderatelier, broodbakken met de crew van Noorderlicht Café en een wisselende voorstelling van Circusbende.

We kijken er heel erg naar uit om jullie allemaal te mogen ontvangen, maar er is een beperking wat betreft het aantal plaatsen. Reserveer dus op tijd je kaartje(s); limonade en zelfgebakken brood is inbegrepen in de prijs. Na afloop van de middag kun je als afsluiting ook nog heerlijk eten met elkaar.

We gaan er iets moois van maken deze zomer!

Tickets

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.