NDSM Kinderatelier zomereditie: Vrijheidszwemmers

Op 18 & 19 augustus is het NDSM Kinderatelier terug met een zomereditie 2023: ‘Vrijheidszwemmers’! Deze keer ga je timmeren, schut patronen verven en laten drijven in het Dock.

Na een succesvolle lente editie tijdens de Grote Culturele NDSM Bevrijdingsmaaltijd op 5 mei is het NDSM Kinderatelier ook deze zomer weer terug met twee middagen vol knutselen, verven, en maken. Deze editie is geïnspireerd op het werk van Yamuna Forzani (te zien t/m 20 augustus op de werf), specifiek de print op de pont deze zomer, en de creatieve insteek van het NDSM-kinderatelier. Het Kinderatelier Vrijheidszwemmers vind plaats op 18 en 19 augustus, beide dagen van 14:30 tot uiterlijk 17:00. Koop je tickets nu via de link onderaan de pagina!
OVER HET NDSM KINDERATELIER
Het NDSM kinderatelier is een initiatief van kunstenaars op de NDSM werf in samenwerking met stichting NDSM. Het kinderatelier gaat uit van de mogelijkheden die de voormalige scheepswerf biedt. Water, wind, ruimte; de schepen en de historie van de plek inspireren, prikkelen en vormen een unieke basis voor beeldende workshops.Vanuit het aanbod rond een thema en binnen de structuur van een atelier in de grote loods wordt het eigen initiatief van kinderen gestimuleerd. Er wordt veel met restmateriaal vanuit de ateliers gewerkt, zoals gasbeton, hout, textiel, karton en fietsbanden. Techniek is een belangrijk onderdeel. Hierbij krijgen het ontwerp, de uitvoering en de presentatie aandacht (kijken of het werkt: vaart, rijdt, draait, of licht geeft).

TICKETS NDSM KINDERATELIER ZOMEREDITIE

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.