NDSM Kinderatelier 2021

NDSM Kinderatelier komt ook dit jaar weer terug naar de werf!

Dit jaar staat het NDSM Kinderatelier in het teken van het kunstproject de Toren van Babel wat later dit jaar te zien zal zijn op de werf. Speciaal voor jonge kids die van knutselen houden, organiseren we in de zomertvakantie workshops bouwen met leem, klei en bloemzaden. Gedurende deze workshops kunnen kinderen van alle leeftijden mee bouwen, knutselen, schetsen, frutselen en tekenen aan de Toren van Babel.

Tijdens de workshop beginnen we met het schetsen en ontwerpen van jouw toren naar de hemel. Daarna mag je zelf je modellen gaan bouwen: we maken eerst houten skeletten, die we later kunnen opvullen met allerlei materialen als klei en leem, maar ook bloemzaden! We werken buiten, onder een afdak, met een gepaste afstand. Kom je ook? Klik op de knop onderaan de pagina voor tickets!

Practische informatie

Datum/tijd workshops: 19 en 20 augustus van 14.00 tot 17.00
Prijzen: 1 dag €17,50 (€10,00 met stadspas), 2 dagen €30,00 (€20,00). Alle knutselspullen en benodigdheden zijn in deze prijzen inbegrepen.
Locatie: verzamelen bij de grote blauwe deuren van de NDSM Loods, daarna lopen we samen naar de X-helling waar de kinderateliers plaatsvinden.

tickets ndsm kinderatelier

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.