Waar ben je naar op zoek?

NDSM Get Lost IV

De culturele partijen op de NDSM-werf slaan de handen ineen voor een nieuw maandelijks event: NDSM Get Lost. Iedere laatste donderdagavond van de maand gaan meerdere culturele organisaties open en laten bezoekers zien wat voor moois NDSM te bieden heeft.

Welke partijen precies meedoen, wisselt per maand. Volg onze sociale kanalen, of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Aan deze editie doen mee:

Treehouse NDSM, Nieuw Dakota en Stichting NDSM-werf. Deze editie is er ook een informatie markt georganiseerd door de Gemeente Amsterdam over de NDSM-werf die plaatsvind in Treehouse vanaf 19.00h, hier kun je de stand van Stichting NDSM-werf vinden waar je alles te weten kan komen over wat de Sticthing doet en welke dingen er dit najaar aan zitten te komen op de werf.

Klik hier voor de hele programmering van NDSM Get Lost.


De culturele partners van de NDSM-werf: Ateliers X-helling, Beautiful distress, De Kunststad, MACA, NDSM Fuse, NDSM Herleeft, NDSM Print, NDSM Theater, Nieuw Dakota, Over Het IJ, Project Space On The Inside, Stichting NDSM-werf, STRAAT museum, Treehouse NDSM. Op alle locaties ligt een plattegrond waar de culturele organisaties op vermeld staan. Deze kun je ook hier downloaden door op de knop hieronder te drukken.

Download plattegrond

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.