NDSM Get Lost I

De culturele partijen op de NDSM-werf slaan de handen ineen voor een nieuw maandelijks event: NDSM Get Lost. Iedere laatste donderdagavond van de maand gaan meerdere culturele organisaties open en laten bezoekers zien wat voor moois NDSM te bieden heeft.

Welke partijen precies meedoen, wisselt per maand. Volg onze sociale kanalen, of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Aan deze eerste editie doen mee:

Treehouse NDSM, GWA / NDSM Print en NDSM Fuse.

 

GWA Grafische Werkplaats Amsterdam

IS HET KUNST OF KAN HET WEG
Open huis en verkoop van posters, kaarten, misdrukken en meer.
Welkom in de werkplaats!
Is this Art or can it GO?
Open house/sale: letterpress posters, cards, misprints & more.

Treehouse NDSM: PoeTree-House

Stap tijdens NDSM ‘Get Lost’ ons PoeTree-House binnen en (her)ontdek poëzie. Zoek of vind troost en inspiratie in woorden, muziek, visuals en soundscapes. In samenwerking met Shira Wolfe en Laslo Antal, kom naar HetMoet Uitgevers voor een meeslepende ervaring.

Shira Wolfe is een Nederlands-Amerikaanse dichteres en schrijfster die woont en werkt tussen Belgrado, Amsterdam en Berlijn. Ze schrijft regelmatig voor Artland Magazine over de hedendaagse kunstwereld en kunstgeschiedenis, en werkt ook voor de poëziestichting Perdu in Amsterdam.

Laslo Antal is een Hongaars-Servische beeldend kunstenaar, ontwerper, filmmaker en muzikant gevestigd in Berlijn.Sinds het afronden van zijn studie heeft hij gewerkt als beeldend kunstenaar, cinematograaf, componist en editor voor het avant-garde theatergezelschap Vinge-Müller, en als muzikant, filmmaker en beeldend kunstenaar met zijn muziekprojecten Sixth June en Diesein, waarbij hij zowel de volledige visuele identiteit creëert als de muziek componeert voor beide projecten.


De culturele partners van de NDSM-werf: Ateliers X-helling, Beautiful distress, De Kunststad, MACA, NDSM Fuse, NDSM Herleeft, NDSM Print, NDSM Theater, Nieuw Dakota, Over Het IJ, Project Space On The Inside, Stichting NDSM-werf, STRAAT museum, Treehouse NDSM. Op alle locaties ligt een plattegrond waar de culturele organisaties op vermeld staan. Deze kun je ook hier downloaden.

Download plattegrond

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.