NDSM Fuse presents Rooms With A View

PROGRAMMA VAN NDSM FUSE

In de NDSM loods staan, onderaan de trappen die naar NDSM Fuse leiden, 5 grote -kunst- containers.

Je komt ogen te kort om alles wat in deze “Wunderkammer” ligt, hangt of staat te bekijken. ┬áZe zijn gevuld met het werk van 53 kunstenaars met een atelier op de NDSM werf waaronder kunstenaars van nationale en internationale faam. In record tijd heeft deze groep, met kunstenaar Ellen Klijzing als curator, deze co-productie getiteld “Rooms with a view” voor elkaar gekregen. Extra bijzonder is dat voor het eerst in de geschiedenis van deze broedplaats op deze schaal en op dit niveau is samengewerkt.

De 5 containers stonden oorspronkelijk in museum Rotterdam en zijn geschonken aan NDSM Fuse, de evenementen- en expositieruimte in de NDSM loods onder de bezielende leiding van Jolanda Lanslots. Het had nogal wat voeten in de aarde om de containers van hartje Rotterdam naar de NDSM loods in Noord te krijgen maar sinds 21 mei vormen ze een fantastische toevoeging aan het culturele landschap van de NDSM werf in Amsterdam-Noord. Met speciale dank aan Stichting Kinetisch Noord en IJver Amsterdam.

Gratis toegankelijk tijdens de openingstijden van de NDSM Loods, elke dag tussen 08.00 en 18.00. Ook toegankelijk via IJver Amsterdam.

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.