NDSM Fuse – Movement Expo Aceleratio

Dans- & theatercollectief Movementalist presenteert in samenwerking met Plein Theater de Movement Expo Aceleratio in NDSM Fuse van 27 mei (première) t/m 30 mei.

Aceleratio: De kunst van het vertragen in tijden van een pandemie

Aceleratio is een interdisciplinaire performance installatie, die het on- en offline publiek beoogt te confronteren met strijd, vrijheid, moed en troost, vanuit de noodzaak deze tijd te belichamen. Artistieke leiders Dayna Martinez Morales & Vincent Verburg zijn de initiatiefnemers van Aceleratio Movement Expo.

Tien ervaren en zeer verschillende performers uit dans/ theater/ muziek/ visuele kunst/ en spoken word gaan een fysiek en mentaal proces aan, om op een diepere laag te begrijpen hoe gevoelens en gedachten zich gedurende COVID-19 in ons lichaam manifesteren. Geïnspireerd op de effecten van de pandemie: Versnelling van de gedachten, emoties die extremer lijken en de kunst van het vertragen. Vanuit verschillende percepties wordt het publiek live en online deelgenoot van intieme performances in elk zijn eigen poëtische ruimte. Voor de één een zoektocht naar vrijheid of verbinding, voor een ander een confrontatie met zichzelf of juist een ultieme overgave.

Performers: Andreas Denk (dans), Cherif Zaouali (fysiek theater), Dayna Martinez Morales (initiator/ performance/ dans), Isaac Espinoza Hidrobo (muziek/ dans), Kathrin Gramelsberger (dans), Lieuwe van Gogh (visuele kunst), Roberto Callisaya (muziek), Sjaan Flikweert (spoken word), Vincent Verburg (initiator/ performance/ dans), Pablo Alanes (Audio Visuals & Soundscape)

Programma

Movement Expo Aceleratio: Donderdag 27 mei (première!) t/m zondag 30 mei van +/- 20:00 tot 00:30 in tijdsloten van een +/- 1 uur. Aceleratio video expositie: Vrijdag 21 mei t/m zondag 23 mei & donderdag 27 mei t/m zondag 30 mei van 12:00 – 17:00 (doorlopend).

Reserveer exclusieve tickets voor de Movement Expo door te mailen naar reservations@movementalist.nl ovv ‘reservering Aceleratio’, de gewenste datum en het aantal tickets! Er wordt dan contact met je opgenomen als de kaartverkoop start! Voor meer informatie over deze voorstelling in NDSM Fuse, klik hieronder:

ACELERATIO @NDSM FUSE

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.