Momentum Exhibition: Finissage

TENTOONSTELLING VAN TREEHOUSE

Op 12 juni sluit NDSM Treehouse de Momentum-tentoonstelling af met een halve dag workshops, muziek en, natuurlijk, het fantastische werk van de 19 Treehouse kunstenaars-in-residenten die hun werk tonen.

PROGRAMMA:

  • Van 11 tot 13 uur kun je deelnemen aan de workshop Tekenen met Inkt & Penseel. Vergeet de wereld om je heen en geniet van het bewegen van je penseel over het papier met beeldend kunstenaar Esther Kin. Zij zal je begeleiden bij het zoeken naar verschillende manieren om zoveel mogelijk zeggingskracht te geven aan de lijnen die je op papier zet.
  • Van 12 tot 22 uur is de Momentum tentoonstelling te bezichtigen, dus mis de laatste kans niet om hem te zien!
  • Van 17 tot 22 uur presenteren we “Lost in the Jam”, een open mic en jamsessie voor alle artiesten van Treehouse en van buiten onze gemeenschap, om de avond op een hoge noot te eindigen. Van 17 tot 22u geven we het podium aan alle muzikanten, dus kom langs om je instrument te bespelen of gewoon om een dansje te wagen! MC, zangers, rappers, live instrumenten, DJ’s zijn allemaal welkom!

Over Momentum Tentoonstelling:
Momentum is massa in beweging, het kantelpunt, het nu. Welke krachten ervaren we in de wereld en in onszelf? Wat is dat specifieke moment waarop dingen gebeuren? Deze tentoonstelling toont werk van 18 inwonende Treehouse kunstenaars waarin zij ingaan op urgente vragen in een turbulente wereld.

Deelnemende kunstenaars aan Momentum zijn:
Asaf Lewkovitz, Dilara Ardic, Esther Kin, Helga van Stralen, Joram Baruch, Judith Segers, Kris Gonzalez, Lies Aris, Marius van Zandwijk, Nice Nancy, Ossa Kierkegaard, Notari, Philip Ling, Yuk Lin Man, Rachel Walker-Konno, Yu-Sheng Lin, Rika Maja Duevel, Rose Wildsmith en Thilo Seidel.

Datum: 12 juni
Tijd/locatie: 12:00 tot 22:00 uur bij NDSM Treehouse
Kosten: gratis toegang

Kijk voor meer informatie op de website van NDSM Treehouse.

WEBSITE NDSM TREEHOUSE

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.