MIDZOMERMOKUM: THEATERKAMP

Deze zomer zet de DAT!school heel Noord op zijn kop! In het kader van Midzomer Mokum organiseert de DAT!school allerlei activiteiten in Noord. In het zomeraanbod bieden wij ook een tof locatietheaterproject aan waar je aan mee kunt doen als je tussen de 10 en 18 jaar oud bent!

Van 23 t/m 26 juli krijg je les in spel, dans, muziek en zang en werken we met elkaar aan de multidisciplinaire locatietheatervoorstelling Het verborgen verhaal van Meneer Heppie. De voorstelling is leuk voor de hele familie, geïnspireerd op waargebeurde verhalen uit Noord en de rest van de wereld en gespeeld door kinderen en volwassenen. Zwart, wit, bruin, groen en pimpelpaars. Met een mix van verhalen uit de dans, muziek, zang en fantasiewereld. Je leert deze week bewust en onbewust heel veel over het vertellen en maken van een verhaal. Je krijgt in groepjes les in spel, dans, muziek en zang en repeteert met professionals met als doel om samen een muzikale locatievoorstelling te maken waarin we het publiek laten raken door verhalen uit Noord.

Ben je tussen de 10 en 18 jaar oud? En ben je enthousiast om mee te doen? Het is van belang dat je op de volgende dagen beschikbaar bent: donderdag 23 juli, vrijdag 24 juli, zaterdag 25 juli en zondag 26 juli (voorstellingsdag). Je hoeft geen leerling van de DAT!school te zijn of ervaring te hebben in de kunstdisciplines. Wel is motivatie belangrijk.

Donderdag 23 juli 09:45 – 14:15 uur
Vrijdag 24 juli 09:45 – 14:15 uur
Zaterdag 25 juli 09:45 – 14:15 uur
Zondag 26 juli 09:45 – 16:00 uur (= voorstellingsdag!)

SCHRIJF JE IN

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.