Metamorphosen

De gedaanteverwisseling spreekt al tot de verbeelding sinds Ovidius’ magnum opus en lang ervoor. De nimf die zich ontpopt tot libelle is al net zo mythisch als de transformatie van Daphne tot laurierboom. In deze tijd van role-playing games, extreme make-overs en transgender rolmodellen veranderen we feilloos van persona om ons te onderscheiden of juist te conformeren aan een veelal virtuele context.

Precies daarom nodigen Lotte, Bob, Jos en Franz Kafka jou uit om op 28 juli met de beste versie van jezelf en je vrienden naar Sociëteit SEXYLAND te komen. Daar vieren we de transformatieve ervaring van de respectievelijk 28, 34, 40 en 134 levensjaren die ons hebben gemaakt tot de wezens van die dag.

Vanaf een uur of 4 gaat op het terras de paellapan op het vuur, dromen we weg met muziekliefhebbersmuziek en vinden we de kinderen terug in de speeltuin aan de overkant. Zodra de zon van geel naar rood gaat stoken we het vuurtje binnen wat verder op en offeren we ons zweet aan de godin van de dansmuziek in al haar vormen.

Kom eten, drinken en dansen op de echo van Narcissus. Raak in en uit fase, resoneer met gelijk- en andersgestemden en vind jezelf terug als een gerecreëerd mens.

 

Meer informatie

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.