Waar ben je naar op zoek?

Let’s call it a date (NDSM editie)

ACTIVITEIT DOOR STRAAT

STRAAT, hét museum voor graffiti en street art, lanceert tijdens de lockdown een buitenversie van het spel Let’s call it a date: de NDSM editie. Deze uitgave is geschikt voor iedereen die er tijdens de lockdown op uit wil en nodigt uit de graffiti en street art op de NDSM-Werf in Amsterdam Noord te ontdekken.

Meer leren over de kunstwerken, en elkaar

Let’s call it a date NDSM editie toont 10 graffiti en street art werken, te vinden rondom het museum. Middels 12 kaarten leer je meer over deze werken en de kunstbeweging. Het spel bevat een plattegrond, foto’s van de kunstwerken en informatie over graffiti en street art. Daarnaast bevatten de kaarten 27 vragen geïnspireerd op de werken, die koppels elkaar kunnen stellen. Let’s call it a Date NDSM editie is voor iedereen die er graag op uit gaat, meer over kunst en cultuur wil leren en blij wordt van een leuk gesprek.

Deze speciale editie is vanaf heden verkrijgbaar via de STRAAT webshop.

Over STRAAT

STRAAT opende zijn deuren in oktober 2020. Het museum is gehuisvest op het rauwe NDSM-terrein in Amsterdam Noord en is gericht op graffiti en street art. STRAAT viert op bijzondere wijze hoe een kunstbeweging, die is ontstaan vanuit illegaliteit, creativiteit en expressie, een onmiskenbare impact heeft. STRAAT Gallery organiseert solo- en groepstentoonstellingen die zowel de geschiedenis als de toekomst van street art laten zien. De galerie en het museum beogen de wereldwijde diversiteit, zichtbaarheid en aanwezigheid van de kunstbeweging te vergroten.

Website STRAAT

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.