Leer de kunst van het collage maken

WORKSHOPS DOOR TREEHOUSE NDSM

Als beeldend kunstenaar leidt Helga je door het maakproces van het maken van collages. Ze helpt je bij het bedenken en bepalen van vorm, compositie, verhoudingen en techniek en neemt je mee op ontdekkingsreis bij het maken van je eigen mooie collage. Intake op elk niveau, in kleine groepjes van max. 4 mensen. Voor beginners en gevorderden en voor alle leeftijden, van 10-90 jaar.

Beschrijving van de workshop

Door foto’s te combineren, ontvouwen zich verhalen onder je handen. Vanuit haar beroep als beeldend kunstenaar kan Helga je helpen met compositie, verhoudingen, kleurrijm en techniek. Onderwerpen kunnen zijn: dieren; natuur; mensen; portretten; landschappen; reizen en wat je maar kunt bedenken, in alle mogelijke combinaties. Daarnaast is het ook mogelijk om assemblages te leren maken: kleine boomdimensionale collages. Het kan helpen om je eigen foto’s/afbeeldingen uit boeken en tijdschriften te verzamelen en mee te nemen naar de cursus. Ook is er materiaal aanwezig in de studio.

Data en tijden

Elke maandag van november van 14:00 – 16:30 & 19:30 – 22:00 (ook 30 november van 19:30 – 22:30), 6 lessen voor 200 euro, één les voor 50 euro per persoon. Voor meer informatie mail naar [email protected].

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.