Kerstbrunch bij Noorderlicht

Kom je gezellig bij Noorderlicht brunchen? Op 2e kerstdag hebben ze een heerlijk huisgemaakt kerstbrunch buffet. Geen zin om vroeg op te staan? Dat is geen probleem, want de brunch duurt de hele dag, tot in de avond! En… ook leuk met de kids!

En het wordt nog beter: je kunt namelijk kiezen uit de KERSTBRUNCH of (tromgeroffel…) de BOOZY KERSTBRUNCH! De kerstbrunch kost €28,50 en bestaat uit een uitgebreid buffet met luxe broodjes, warme en koude gerechten en verschillende zoete en hartige keuzes. Bekijk het volledige menu alvast hier.

Dit is inclusief twee drankjes, waarbij je keuze hebt uit koffie / thee / bier / wijn / sap / fris / glühwein, warme chocolademelk met slagroom of cava(+€2,00).

De boozy versie (vanaf 15:00u) kost €29,50 . Je kunt ongeveer hetzelfde verwachten als de kerstbrunch, al start je je brunch met een feestelijke kerstcocktail en is er daarnaast één drankje inbegrepen.
Lekker makkelijk en vet gezellig! Kampvuurtje erbij…

Op de bovenverdieping is er de hele dag een gezellige hang- en speelplek voor kinderen, met kerstfilms en omdat kinderen sneller vol zitten hanteer Noorderlicht een speciaal prijs voor de kleintjes:
Kinderen tot 5 jaar: gratis
Kinderen 5-10 jaar: 15 euro

Aanvullende informatie

Zittingen voor reservering:
– 11:00 tot 14:00
– 14.30 tot 17.30
– 18:00 tot 21:00 met een aansluitende borrel

Let op: De kerstbrunch is alleen op reservering.
Reserveer op tijd (020-4922770) want vol = vol.

Vrolijk kerstfeest 🙂

 

 

meer informatie

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.