James Bay | City Sounds

James Bay speelt op zondag 4 augustus een exclusieve openluchtshow in Nederland op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord. De Engelse singer-songwriter James Bay is bekend van zijn hits ‘Let It Go’ en ‘Hold Back The River’. Met zijn fijne indiepopgeluid wist hij vele harten te veroveren. Op zijn laatste album Electric Light slaat James Bay een nieuwe weg in met een frisse electro-pop sound, zijn stem herken je nog altijd uit duizenden. Op zondag 4 augustus zorgt James Bay voor een magische zomeravond aan het water in Amsterdam.

James Bay

James Bay brak in 2015 wereldwijd door met de monsterhits ‘Hold Back The River’ en ‘Let It Go’. Beide liedjes zijn afkomstig van zijn debuutalbum The Chaos And The Calm, dat veelvuldig in de prijzen viel en miljoenen keren over de toonbank ging. De Engelse singer-songwriter keerde vorig jaar terug met tweede album Electric Light. Bij zijn comeback bleek hij een heuse metamorfose te hebben ondergaan: de hoed en de lange manen waren verdwenen, de gevoelige luisterliedjes ingeruild voor een frisse popsound. Live combineert hij de twee naadloos voor een show die zowel ontroert als swingt. Zijn vorige shows in Amsterdam waren stijf uitverkocht.

Tijden:
Open: 17:30 uur
Aanvang: 20:00 uur
Show: 21:00 uur
Tijden onder voorbehoud

Koop je tickets via http://citysounds.nl/tickets en http://eventim.nl de geldigheid van kaartjes van wederverkopers kan niet worden gegarandeerd.

meer informatie

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.