Hemeltjelief!

Hooggeëerd publiek. Het festival Hemeltjelief! wordt deze zomer omgedoopt tot HET GROTE ZOMERVAKANTIE CIRCUS. Tijdens deze bijzondere en kleinschalige zomereditie van Hemeltjelief neemt de organisatie jullie mee in de wereld van de circusartiest en bieden zij een kijkje achter de schermen van dit avontuurlijke, reizende bestaan. Van 14 juli tot en met 18 augustus zal iedere woensdagmiddag de NDSM-werf worden omgetoverd tot een groots creatief circusterrein, waar je circusacts kunt zien, maar vooral ook zelf kunt oefenen, maken en beleven. Jullie zijn immers de grote en kleine artiesten en samen maken we er een ongelooflijk mooi en spannend spektakel van!

Het programma is als vanouds op het terrein van Noorderlicht en bestaat uit creatieve workshops, theatershows, live-muziek, brood bakken, schminken, DIY en overige kinderactiviteiten. Zoveel kleurrijke, sterke, lenige en lachende mensen heb je nog nooit op 1 plek bij elkaar gezien. Heb jij altijd al eens willen leren koorddansen, jongleren of fietsen op 1 wiel? Dan is Het Grote Zomervakantie Circus van Hemeltjelief zeker de plek om naartoe te gaan! Na afloop kun je trouwens ook nog blijven eten met elkaar.

Over Hemeltjelief!

Hemeltjelief! is dit jaar een familiemiddag voor jong en ‘oud’ waarbij ‘zelf doen en ontdekken’ centraal staat. Deze speciale editie is gedurende de zomervakantie elke woensdagmiddag van 12.00-17.00 uur en voor iedereen toegankelijk. Kaartjes zijn te koop vanaf €8,00-. Klik voor meer informatie or om een ticket te scoren op onderstaande knop:

kaarten hemeltjelief

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.