FWAV SUN SCREE­NINGS | NUMBER 37

Films with a View | Sun Screenings is het filmprogramma van Pllek in samenwerking met Outdoor Cinema en Cineville. Elke dinsdagavond van juni t/m september vertonen wij een openluchtfilm, mits het mooi weer is natuurlijk. Wij besluiten uiterlijk op dinsdagochtend of de film van dinsdagavond doorgaat. Houd het Facebook-event of onze agenda op pllek.nl in de gaten voor updates.

Info
Start film: 22.40uur
Koptelefoon ophalen vanaf 20.00
Reserveren is niet mogelijk
Koptelefoon: €7,50 contant bij aankomst
(Het is niet mogelijk een eigen koptelefoon aan te sluiten)

Bij Pllek kun je (h)eerlijk eten voor een (h)eerlijke prijs. Wil je een hapje komen eten voordat de film begint? Reserveer dan een tafeltje.

DE FILM | NUMBER 37

KAAPSTAD | Number 37 / Nommer 37 (2019, Nosipho Dumisa, 1h40m)

Hitchcock goes Zuid-Afrika: wij wisten ook niet dat dat zó spannend zou zijn. In het op Rear Window geinspireerde Number 37 bespiedt Randal na een verlammend auto-ongeluk zijn criminele overburen vanuit zijn rolstoel. Als hij getuige is van een drugsmoord besluit hij de boel te chanteren. Tja, slim is anders. Regisseur Nosipho Dumisa’s claustrofobische eerbetoon aan de master of suspense is op een prettige manier herkenbaar maar heeft toch een uitgesproken lokaal karakter, onder andere doordat de film is opgenomen in de Cape Flats in Kaapstad.

meer informatie

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.