FWAV SUN SCREENINGS | Rabot

Films with a View | Sun Screenings is het filmprogramma van Pllek in samenwerking met Outdoor Cinema en Cineville. Elke dinsdagavond van juni t/m september vertonen wij een openluchtfilm, mits het mooi weer is natuurlijk. Wij besluiten uiterlijk op dinsdagochtend of de film van dinsdagavond doorgaat. Houd het Facebook-event of onze agenda op pllek.nl in de gaten voor updates.

Info
Start film: 22.40uur
Koptelefoon ophalen vanaf 20.00
Reserveren is niet mogelijk
Koptelefoon: €7,50 contant bij aankomst
(Het is niet mogelijk een eigen koptelefoon aan te sluiten)

Bij Pllek kun je (h)eerlijk eten voor een (h)eerlijke prijs. Wil je een hapje komen eten voordat de film begint? Reserveer dan een tafeltje.

De Film | Rabot

GENT | Rabot (2017, 1h33m, Christina Vandekerckhove)
In Rabot ontmoeten we de laatste bewoners van de Rabotwijk, de armste buurt in Gent, waar drie vervallen woontorens met de sloophamer bedreigd worden. Een groepje overgebleven huurders probeert het hoofd boven water te houden – van daklozen en psychiatrische patiënten tot ex-gedetineerden. Alle valkuilen en onrechtvaardigheden van het leven komen voorbij, maar regisseur Christina Vandekerckhove geeft deze mensen een gezicht en een stem. Dat levert een integere, caleidoscopische documentaire op.

meer informatie

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.