Brazilian Beatroots | RODA DA HOLANDA

Live music and DJ
w/ Roda da Holanda (LIVE)
DJ Graham B

Stel je een warme zomernacht voor in Rio de Janeiro…..
Je loopt door de kleine straatjes wanneer je plotseling de drums hoort. Je draait de hoek om en je ziet daar een groep muzikanten zitten aan een tafel, samba spelen, lachen en een ijskoude cerveza delen. De mensen om hen heen dansen. Mannen, vrouwen, jong, oud, iedereen is welkom. Ze zingen mee met de liedjes en ze klappen in hun handen. Salve o Samba !!

Pllek viert vanaf nu elke maand de Braziliaanse muziek met muzikanten van over de hele wereld met Roda da Holanda. Ook zal DJ Graham B deze Braziliaanse Beatroots betoveren met veel Latijnse grooves en beats!

– – –

DJ GRAHAM B
Graham B Begon met het spelen van exclusieve Braziliaanse sets terwijl hij Zuco 103 ondersteunde toen ze eind jaren 90 bij Meander Cafe begonnen. Hij was zanger voor Viviani Godoy en producer Alain Esdinazi en samen vormden ze een band genaamd Electro Coco. Daarmee wonnenze de  Edison Award voor de productie van hun album genaamd Coco Do Mundo in 1995. Graham voegde zich op dit moment bij de beste Amsterdamse Samba School genaamd Unidos en zijn eerste solo-productie was een hit met Gilles Peterson genaamd Sambamadness.

Entrance: gratis
DJ’s: 20:00 – 03:00
Dinner: vanaf 18:00
Dance: vanaf 23:00

meer informatie

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.