films w/a view

In samenwerking met Cine en Outdoor Cinema vertonen wij van juni t/m september elke dinsdagavond een film op het strand, mits de weersvoorspellingen dit toelaten.

AANVANG FILM JUNI: 22.30
KOPTELEFOON OPHALEN: vanaf 19.30 (op = op)
KOPTELEFOON: 5,00 contant bij aankomst
– – –

KOPTELEFOON RESERVEREN
Dit jaar kun je een koptelefoon reserveren door een gratis ticket te downloaden. Een gereserveerde koptelefoon kan alleen tussen 19.30 tot 20.30 opgehaald worden, hierna zijn wij genoodzaakt de koptelefoon vrij te geven voor vrije inloop. We houden er altijd een aantal achter de hand voor vrije inloop. Het is niet mogelijk om een eigen koptelefoon mee te nemen. (Een koptelefoon reserveren is niet verplicht)

STEM OP JOUW FAVORIET
Ook dit jaar kun je weer stemmen op jouw favoriete film uit de selectie van Cine. Elke maand selecteren de redacteuren van Cine hun favoriete films binnen een maand-thema. In het Facebook event plaatsen wij elke maand een poll. In de maand erna vertonen we de films op volgorde van het aantal stemmen. Als we onverhoopt een film moeten annuleren, dan verplaatst deze naar de eerstvolgende dinsdag.

TO SCREEN OR NOT TO SCREEN
Kans op regen en/of wind betekent dat wij geen film vertonen. Dit beslissen wij a/d hand van de voorspellingen op maandagmiddag en zullen we in het Facebook event en in de agenda op de website van Pllek bekend maken. Mocht de weervoorspelling rooskleurig zijn, maar op dinsdag omslaan, dan zijn we helaas genoodzaakt last-minute alsnog te annuleren.

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.