Diverse workshops NDSM Treehouse

WORKSHOPS DOOR TREEHOUSE NDSM

Ook in december kun je jouw creatieve klriebels op de vrije loop laten gaan tijdens verschillende workshops georganiseerd door Treehouse NDSM.

Duik bijvoorbeeld in de wereld van collages maken en zie hoe de verhalen onder je vingers ontstaan. Als beeldend kunstenaar begeleidt Helga Stralen je bij het creatieproces van het maken van collages. Ze helpt je bij het bedenken en bepalen van vorm, compositie, verhoudingen en techniek en neemt je mee op een ontdekkingsreis bij het creëren van je eigen prachtige collage. Of laat die handspieren werken tijdens de workshop ‘Discover the world of clay’ waarin je een beeld gaat boetseren onder deskundige begeleiding van beeldend kunstenaar Helga van Stralen. Ze ondersteunt niet alleen bij het uitwerken van het idee, maar ook bij de technieken die nodig zijn om een abstract of figuratief beeld te maken. Ook kun je verschillende muzieklessen volgen in Treehouse, waaronder piano en drums.

Practische informatie

De workshops in Treehosue in januari hebben afwisselende tijden, prijzen, en benodigdheden. Voor meer informatie en om je aan te melden voor één of meer workshops, klik op de knop hieronder.

NDSM TREEHOUSE

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.