Death and Rebirth kunstfestival

KUNSTPROGRAMMERING VAN TREEHOUSE

Omarm het leven en duik in het onbekende

Driedaags festival georganiseerd door Anima Lab en Treehouse NDSM in Amsterdam, 10-12 maart 2023.

Begin aan een reis van transcendentie en zelfontdekking op het Death and Rebirth Ritual Art Festival. Een driedaags festival op 10 t/m 12 maart 2023, georganiseerd door Anima Lab en Treehouse NDSM. Ervaar een betoverende reeks beeldende kunst. Waaronder sculpturen, schilderijen, installaties en fotografie. Dit alles is te zien in de culturele gemeenschap van Treehouse NDSM.

Het festival nodigt deelnemers uit om de raadselachtige thema’s dood, het onbekende en wedergeboorte te verkennen. Door lezingen en workshops van gerenommeerde denkers zoals Marli Huijer ontwikkelen zij hun eigen creatieve relatie met deze concepten. Overdag leren bezoekers over vergeten rituelen van Dood en Transformatie, terwijl ze worden meegesleept door boeiende rituele en ambient optredens, met acts van bekende artiesten als Maya Fridman en veteranen uit het nachtleven zoals Dj Isis.

Anima Lab, opgericht door Daria Fedorchenko, is een uniek kunstproject dat zich richt op de psychologische en spirituele stimulatie van het publiek door middel van een verscheidenheid aan live-ervaringen en pianoconcerten (Dark Delight). Daria is ook artist in residence bij Treehouse NDSM.

Seger Terpstra, een community manager, producer en coach voor creatieven, heeft met Daria en Anima Lab samengewerkt aan verschillende projecten, waaronder activiteiten voor regenboogvluchtelingen in samenwerking met Stelcon Beach and COC Amsterdam. Daria is also an artist in residence at Treehouse.

Mis deze kans niet om in het onbekende te duiken en de geheimen van het hiernamaals te ontrafelen. Voor het volledige programma en tickets klik op de knop hieronder.

Death and Rebirth in Treehouse

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.