Deadbeat x Deadzone presents: A Pop-up for Music and Deadbeats

Sinds jaar en dag word sex en geweld gecriminaliseerd en in het taboe gedrukt. De mens probeert de hedendaagse overstimulans en beloftes van actie films, cultuur en oorlogszucht te behappen en zich ondertussen te schikken naar de norm.. De hedendaagse mens is daardoor in tweestrijd en gefrustreerd.  Het wordt hoog tijd om het culturele en bekrompen maatschappelijke juk van ons af te gooien en te stoppen met het ontkennen van de beestachtige drang om losbandig seksueel en gewelddadig op het randje van de snede te leven!

Op 20 juli verandert Sexyland in een darkroom/boksring waarin iedereen zich totaal kan uitleven. Geen geweld meer op straat. Geen aanrandingen of verkrachtingen. En geen messen, pistolen, geweren of speren, maar een warm bad van gezamenlijke, eerlijke en heerlijke verlossing. Hou het eerlijk. Hou het liefdevol. De verlossing is nabij.

Met live muziek van o.a. TRACK CLUB PARTY (UK/CA), Floris Bates (NL), Rêverie, (OUTERSPACE), James Michael Rodgers (UK/Berlin) + DJ: Patou van The Midnight Tantrum

Meer informatie

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.