De Werf in Beweging

Op 4 en 5 april neemt de voorstelling De werf in beweging je mee naar het roemrijke verleden van de NDSM werf. De voorstelling vindt plaats in de NDSM loods met meer dan 100 spelers, tussen de 7 en 86 jaar oud.
Een rauwe voorstelling met theater, zang, choreografie en live muziek op de plek waar vroeger de reusachtige schepen gebouwd werden.

Tijdens de voorstelling volgen we het verhaal van opa (oud werknemer) die zijn kleindochter vertelt over zijn verleden op de werf. We volgen de werkzaamheden en de rituelen van de werf, van het flirten met de koffiedames tot de grote ceremonie bij de te waterlating.

Naast herkenbare, grappige anekdotes, beelden van toen en traditionele klassieke muziek van het orkest, worden verhalen van oud-werknemers vertaald met ritmes, choreografie, (body)percussie en knallende nummers onder begeleiding van een professionele band.  Er wordt verbinding gemaakt tussen toen en nu, tussen jong en oud en tussen buurtbewoners met verschillende talenten en achtergronden.

Credits

 Regie: Elisabeth Hesemans Regie assistent: Sem Konijn Choreografie: Miriam Visser, Jady Felter, Carmen Luttik Muziek: Harmoniecorps Tuindorp Muzikale leiding: Debby Langereis Arrangementen: Edwin Paarlberg Band: Anton Leijdekker, Billy Maluw, Jitske Schreijer, Marco Strikker, Anthony Wongsokari

Info en kaartverkoop

Ontvangst (met act) 19.30
aanvang voorstelling 20.00
tickets €10,90

Voorstelling donderdag 4 april:
https://www.ticketkantoor.nl/shop/WIB4april

Voorstelling vrijdag 5 april:
https://www.ticketkantoor.nl/shop/WIB5april

Facebook evenement

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.