BLEND #1 | NDSM Welcome Center

Blend is een nieuw maandelijks evenement dat twee kunstenaars uitnodigt om hun werk te mixen en samen te laten komen in één tentoonstelling.

De opening van de eerste editie vindt plaats op 31 januari 17:00. De tentoonstelling is (op verzoek) tot 22 februari te bezichtigen in het NDSM Welcome Center (in de NDSM Loods).

Blend# 1 is samen met kunstenaars: Aron Vellekoop León + Annelie Koning

Aron Vellekoop León (Fuerteventura, Spanje 1987) is een Nederlands / Spaanse illustrator en beeldend kunstenaar, momenteel woonachtig en werkzaam in Amsterdam. In zijn werk put Aron inspiratie uit zijn slechtste en beste ervaringen en ontdoet hij hen van hun minimale essentie. Deze vormen zijn de taal waarin hij de aard van zijn eigen emoties onderzoekt.

+

Annelie Koning is een Nederlandse experimentele zanger en componist. In juni 2017 studeerde ze af aan het ArtEZ conservatorium in Arnhem (richting Jazz & Pop). In haar werk combineert Annelie gecomponeerde delen met improvisatie waarin ze continu de mogelijkheden van haar stem verkent.
In 2015 richtte ze de band LILLY KING op waarin ze Nederlandstalige composities combineert met improvisatie. De liedjes hebben een poëtisch karakter en een organische structuur die de luisteraar wegvoert van het hier en nu.

——————————-

Georganiseerd door Stichting Kinetisch Noord

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.