BabyBurn

De Baby speelt voor het achtste jaar op rij weer buiten! Dit jaar is de kleine hummel in een poëtische bui en babbelt en brabbelt het erop los met Poëziebus, die op deze dag de finale van haar tournee samen met ons viert. Dus haal je picknickkleedje maar uit de kast en vul de ruimte rondom Noorderlicht weer met liefde en al het moois dat iedereen te bieden heeft. Voor de drie podia die er zijn, nemen wij vast wat dichters, bandjes, muziek en ander moois mee. De rest mogen jullie doen, dus kom maar door met je idee!

Wat kom JIJ dit jaar de baby geven? Zelfgemaakte snacks of drankjes? Je wilt graag optreden, zingen, een workshop geven of iets heel anders: laat het ons weten! Registreer hier!

We zien jullie allemaal graag op zondag 18 augustus!

14:00 – 22:00 uur: buiten op het veld
22.00 – 03.00 uur: binnen in Noorderlicht
Volledige line-up volgt zo snel mogelijk. Entree is gratis!

BabyBurn
Gebaseerd op de “gift culture” waarbij we het leven vieren, iedereen participeert en zelf het festival is en maakt, behoort BabyBurn tot de leukste en gemoedelijkste festivals van ons landje. Geen hekken, geen entree fee, geen budget, “no spectators, only participators”, met datgene wat iedereen zelf inbrengt en meeneemt. En uiteraard met een volledige “leave no trace” policy.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Meer informatie:

Babyburn: https://bit.ly/2Msz096

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.