Waar ben je naar op zoek?

Amsterdam Dark Festival: schemeren op NDSM

PROGRAMMA VAN AMSTERDAM DARK FESTIVAL I.S.M. STICHTING NDSM-WERF

Op het Amsterdam Dark Festival ervaar je een weekend lang de schoonheid van de duisternis. De levendigheid van nachtelijke parken en bossen, waar vossen, glimwormen en vleermuizen bewegen. De magie van een hemel met sterren en maan. De wijsheid van de donkere gedachten. Samen zetten we duisternis in als gereedschap voor rust, verwondering en een gezond(er) ecosysteem.

Tijdens het Amsterdam Dark Festival kun je komen schemeren op NDSM: vlak na zonsondergang een klein uur genieten van het veranderende licht, de aflopende dag, en de opkomende duisternis. Je wordt tijdens het schemeren begeleid door een audioverhaal van Marjolijn van Heemstra, die je meeneemt naar de veranderlijke wereld tussen licht en donker.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Datum: 23 + 24 september 2023
Locatie
: Y-helling, NDSM-werf
Duur: 45 minuten
Benodigdheden: opgeladen oortjes/hoofdtelefoon

Dit evenement werkt met kaartverkoop. Deze schemersessie is in verband met de helling alleen toegankelijk voor mensen voor wie het geen probleem is om drie kwartier op een kussentje te zitten. Deelnemen in een eigen rolstoel is mogelijk. Precieze aanvang wordt duidelijk afhankelijk van de tijd van zonsondergang, als je een kaartje koopt krijg je alle informatie van tevoren opgestuurd.

TICKETS SCHEMEREN OP NDSM

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.