Alternieuw Show

EVENEMENT VAN ALTERNIEUW I.S.M DE PARADE EN STICHTING NDSM-WERF

Let op: dit evenement is verplaatst naar 1 januari van 17:00 tot 19:00 vanwege extreme weersomstandigheden op 31 december!

Dit jaar slaan Alternieuw en De Parade de handen ineen en  creëren zij een verrukkelijke liefdesbaby om 2022 knallend mee af te sluiten. Op 31  december, van 22:00 tot 00:30, vindt de LIVE ALTERNIEUW SHOW plaats op de Y-helling van de NDSM-werf. Met Boemklatsers van verschillende kunstenaars en markers (zie het filmpje hieronder met het Boemklats-orgel van Kunstcollectief ATMosphere), Vuurwerkdans met o.a. Bas Kosters en ASMR vuurwerk ingesproken door mensen die je kent via de silent disco van de Parade, laten zij samen  zien dat je kan feesten zonder de planeet pijn te doen.

ALTERNIEUW programma 

De Parade en Alternieuw organiseren dit jaar de ALTERNIEUW SHOW voor publiek (max van 1000 mensen). De avond is gevuld met een vuurwerkloos programma met Frino als  openingsact en Vuurwerkdans door Bas Kosters en oud Roxy danseres Shirley Hart. Het  Boemklats-orgel van Kunstcollectief ATMosphere wordt tijdens de Boemklats-battle afgeschoten en  om 00:00 luiden we het nieuwe jaar in met de human powered duizendklapper en onthullen we de ASMR-vuurwerkshow op de silent disco set. 

Line up

– 22.00 Alternieuw welkom met de silent disco (dj’s DiscTwins & Eljany)
– 22.30 Alternieuw openingsact: FRINO (de hit van De Parade afgelopen zomer, energielabel  A)
– 23.00 Vuurwerkdansen (denk aan line-dansen & vuurpijlen nadoen) met Shirley Hart & Bas  Kosters
– 23.20 Boemklats-battle met presentator Jacob Rens & kunstcollectief ATMosphere – 23.45 Finale Boemklats-battle (bekendmaking vd winnaar)
– 23.59 Start aftelmoment met FRINO & de Human Powered Duizendklapper – 00.00 ASMR-vuurwerk op de silent disco set 

Toegang is gratis! Wil je meer informatie over dit evenement? Klik dan op de knop hieronder.

ALTERNIEUW

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.