AFTER ‘T IJ: SPINSHOTS

Noorderlicht biedt aansluitend aan het Over het IJ Festival een muzikaal programma. Iedere avond speelt vanaf 22:00 uur een andere live band. Met vanavond The Spinshots

Er groeit geen gras waar The Spinshots zijn geweest.

The Spinshots zijn een 7 koppige neo-exotica band uit Amsterdam. Zij zijn ontstaan uit de wildste fantasieën van de visuele kunstenaar Martin Draax die droomde van een band die kwam uit een obscure wereld via een scheur in de realiteit. Die je tunes en een backbeat brengen waar je altijd al naar verlangde en nooit van had gedacht dat ze mogelijk waren. De droom kwam uit en al snel gingen The Spinshots van concept tot een podium monster met scherpe tanden!
De invloeden van The Spinshots komen vanuit de hele wereld, heden en verleden. Hoewel hun muziek autentiek en exclusief voor hunzelf is geschreven zijn hun interesses duidelijk te horen: 30’s Big Band sounds, 40’s & 50’s Jazz en Dance muziek, en bovenal, alles uit de jaren 60.
Verwacht een vervormde mix van Spy-Fi, Surf, Soul, Beat, Bollywood, Klezmer, Ethiopiques, Garage, Freakbeat en Funk, als een soundtrack voor een gouden hoofdstuk uit je leven die je nog niet had meegemaakt.
Oh, en ze zien er strak uit, dus je wilt dat ze je meenemen naar hun planeet.

Meer informatie

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.