ADE Hangover 2023

EVENT PROGRAMMERING DOOR ADE, INTO THE WOODS, EN STICHTING NDSM-WERF

Jouw ADE Hangover bestrijd je op NDSM! Picture this: je hebt een week van ADE festiviteiten achter je kiezen en je bent op zoek naar een plek om te chillen, heerlijk te eten, wat nieuwe items te scoren en nog een laatste dansje te wagen. Say no more: ADE, Into The Woods en Stichting NDSM-werf nodigen je van harte uit om jouw kater te komen vieren tijdens de ADE Hangover op NDSM. Dit gratis festival, toegankelijk voor iedereen, is de perfecte plek om nog één keer te genieten van de geweldige ADE vibes.

Deze editie is er een vintage markt waar jij langs de rekken kunt struinen voor nieuwe items, verschillende kunstinstallaties verspreid over het terrein, live muziek en DJ’s om die voetjes nog één keer van de vloer te laten gaan, hottubs om maximaal te chillen, en heerlijk eten en drinken om je honger naar (minder) gezonde kost te stillen en je kater te sussen. Kortom: de leukste hangover die je ooit hebt gehad! Zien we jou op 22 oktober op de NDSM-werf?

Check de knop heironder voor nog meer additional info over de ADE Hangover.

De ADE Hangover is een initiatief en samenwerking tussen ADE, Into The Woods, en Stichting NDSM-werf. en is bedoeld als een cadeau aan de stad na een knallende ADE week.

MORE INFO ADE HANGOVER

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.