ADE HANG OVER

Met een druk weekend vol met feesten in donkere clubs is ADE Hangover de perfecte afsluiter van het Amsterdam Dance Event. De initiatiefnemers Amsterdam Dance Event, Into the Woods, Stichting NDSM-werf en Noorderlicht geven met dit gratis toegankelijke festival op de NDSM-werf iets terug aan de stad. Live-bands en DJ’s zorgen voor de juiste muziek, lokale smaakmakers vullen de maag en er is een markt met mooie producten. Sfeer en saamhorigheid staan op een gedeelde eerste plek tijdens ADE Hangover. Iedereen is de 22ste vanaf 12:00 welkom, het festival is voor alle leeftijden en gratis toegankelijk.

“ADE Hangover wordt de plek om bij te komen van het lange weekend en om Amsterdam Dance Event af te sluiten op de luie zondag.”

Het festival vindt plaats rondom Noorderlicht in een industriële omgeving met overdekte tenten, sfeervolle vuurtjes en een overdaad aan creatieve uitspattingen, zoals het publiek van Into the Woods die al langer kent.

DJ’s die eerder de clubs plat speelden, draaien op de ADE Hangover juist fijne keukentafel-sessies. Artiesten worden uitgedaagd het publiek een ander genre voor te schotelen dan zij normaliter doen. Live-bands maken een groot deel uit van programmering; één van de drie overdekte podia staat volledig in het teken van live muziek.

Bij Noorderlicht wordt er net even anders gedraaid. In de ‘Hitclub’ draaien o.a. Die Stramme Jungs, en zijn er live-optredens van o.a. Wunterschlaus en Wannabeastar. Op het terras van Noorderlicht begint het feest al vroeg met El-Rub a Dub, Esta Polyesta, SHMLSS en afsluiter Marcel Vogel.

Helemaal bijgekomen en toch nog energie om te pieken? Noorderlicht gaat door tot in de late uurtjes met een after waar je je allerlaatste ADE-danspasjes kunt doen.

ADE HANGOVER
Zondag 22 oktober
12:00 – 23:00
NDSM, Amsterdam (rondom Noorderlicht)
Gratis toegang
www.adehangover.nl

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.