A-Lonely Show | Week Tegen Eenzaamheid

De eerste week van oktober vindt de landelijke Week Tegen Eenzaamheid plaats. Een week vol sociale activiteiten die de ontmoeting stimuleren. Het is een mooie gelegenheid om op lokaal niveau aandacht te vragen voor het thema eenzaamheid. Daarom opent op vrijdag 2 oktober om 17:45 de tentoonstelling A-Lonely Show bij Sexyland , met beeldende kunst, fotografie, film en videokunst.

A-Lonely Show toont werk van: Anna Berkhof, Anne de Groot, Boris Lyppens, Daphne Oude Geerdink, Dimitri van den Wittenboer, Ekin Asar, Hannah Jacques, Jacky Hijstek, Kiki Beernink, Luca Penning, Mees Bergshoeff, Parels voor de Zwijnen, Sytske van Koeveringe, Tatjana Macic, STHOM, Trude Hol, Vincent Sparreboom en Zora Prins.

Wil je bij de opening zijn geef je dan op voor een tijdslot. Dit kan via het formulier op de website (onderstaande knop).

Publieksprogramma
Zaterdag 3 oktober 14.00 – 16.00 uur
Performance Workshop ‘About You’ door Dimitri van den Wittenboer

In de workshop ‘About You’ worden deelnemers uitgedaagd om met behulp van performative interactions beter naar publieke ruimtes en ‘de ander’ te kijken. De middag start met een introductie op de tentoonstelling en vervolgens zal de groep onder begeleiding van Dimitri van den Wittenboer op de NDSM-werf aan de slag gaan om aan het einde van de middag de ervaring gemeenschappelijk te delen. Verplicht aanmelden: [email protected]

WEBSITE

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.